„WD-40 Company“ bendrovė pasamdė ginkluotą apsaugą, kad pervežtų visiškai slaptą WD-40 sudėties formulę į naują vietą ir švenčia 65-ąsias metines
Klientų aptarnavimo linija
telefonu I-V 8:00-17:00:
LT: +370 620 99676
LV: +371 613 03010
EE: +372 580 45252

„WD-40 Company“ bendrovė pasamdė ginkluotą apsaugą, kad pervežtų visiškai slaptą WD-40 sudėties formulę į naują vietą ir švenčia 65-ąsias metines

2018-09-25

2018 metų rugsėjo 13 d., SAN DIEGAS. Šį produktą galima rasti 4 iš 5 Amerikos namų ūkių, tačiau šio kasdienio namų apyvokos produkto sudėtį žino tik keletas žmonių visame pasaulyje – štai kodėl „WD-40 Company“ ėmėsi visų saugumo priemonių ir rugsėjo 12 dieną pasamdė šarvuotą automobilį ir aukščiausios klasės apsaugą, kad pervežtų jo slaptą sudėties formulę į patikimą banko saugyklą.

Pradėjęs dirbti „WD-40 Company“ bendrovės biure San Diege, „WD-40 Company“ prezidentas ir CEO Garry Ridge‘as patikėjo įmonei „Brinks“, pasaulinei saugaus transportavimo lyderei, nugabenti jį ir prie rankos prirakintą lagaminėlį su slaptąja formule į netoliese esančią banko saugyklą, kad jį ten saugiai padėtų. Ši formulė, kurios žmogaus rankos nebuvo lietusios jau daugiau kaip 15 metų – nuo bendrovės 50 metų jubiliejaus, yra brangiausias bendrovės turtas, o pats produktas platinamas 176 šalyse ir teritorijose visame pasaulyje. Ir nors šio „slaptojo padažo“ pagrindinės sudedamosios dalys nesikeitė jau 65 metus nuo pat bendrovės įkūrimo, pati „WD-40 Company“ bendrovė tikrai nėra statiška.

„WD-40 Company“ įkurta 1953 metais kaip „Rocket Chemical Company“. Tai padarė trys specialistai, kūrę apsaugos nuo rūdžių tirpiklį raketų apsaugai nuo korozijos. Vėliau bendrovės interesai išsiplėtė daug plačiau negu taip branginama šios priemonės sudėtis“, sako Ridge‘as. „Mes nuolatos ieškome būdų, kaip dar pagerinti šį produktą, siūlydami rinkai unikalius, labai vertingus ir lengvai panaudojamus sprendimus įvairiausioms priežiūros reikmėms. Tai ne tik nauji šio universalaus produkto naudojimo būdai, pvz., „WD-40 EZ-REACH“ su lanksčiu šiaudeliu, leidžiančiu pasiekti sunkiai prieinamas vietas, tačiau ir naujos produktų linijos „pasidaryk pats“ segmentui bei prekybininkams.“

Inovacijos vyksta nuolatos ir tai padėjo „WD-40 Company“ 2017 finansiniais metais pasiekti 381 milijono JAV dolerių pardavimų apimtis. 2005 metais „WD-40 Company“ pristatė rinkai WD-40® Smart Straw® šiaudelį, galintį purkšti dviem būdais – plačiu paskleidimu arba tikslia srove. O 2011 metais bendrovė pristatė WD-40® Specialist® – liniją geriausių savo klasėje techninės priežiūros produktų, kurių sudėtis specialiai pritaikyta profesionalių naudotojų poreikiams. Ši linija išaugo iki 18 produktų, įskaitant WD-40® Specialist® „White Lithium“ (užpurškiamas nenutekantis tepalas), „Penetrant“ (ypatingai agresyvi atlaisvinimo priemonė).

Greta bendrovės nuolatinių inovacijų stengiantis patenkinti rinkos poreikius, Ridge’o teigimu „WD-40 Company“ sėkmės priežastis yra joje dirbantys žmonės.

„Nors mūsų produktai ir slaptoji formulė yra pagrindiniai bendrovės sėkmės elementai, jai ne mažiau svarbus yra ir mūsų žmonės,“ sako Ridge‘as. „Esame tam, kad savo veikla kurtume teigiamus ilgalaikius atsiminimus, ir to negalėtume padaryti be mūsų beveik 500 šeimos narių visame pasaulyje, atsidavusių diegti mūsų vertybes, spręsti problemas ir dirbti tam, kad viskas sklandžiai veiktų tiek dirbtuvėse, tiek gamyklose, tiek ir namuose.“

 

Apie „WD-40 Company“ bendrovę

„WD-40 Company“ yra pasauliniu mastu dirbanti organizacija, teikianti teigiamus ilgalaikius atsiminimus kurdama ir parduodama produktus, sprendžiančius įvairias problemas dirbtuvėse, gamyklose ir namuose visame pasaulyje.

Bendrovės būstinė yra JAV San Diego mieste, „WD-40 Company“ 2017 finansiniais metais pardavimai pasiekė 381 milijonus JAV dolerių, o jos produktai šiuo metu prieinami daugiau kaip 176 šalių ir teritorijų visame pasaulyje. „WD-40 Company“ akcijomis prekiaujama NASDAQ Global Select biržoje kodu „WDFC“. Daugiau informacijos apie „WD-40 Company“ bendrovę rasite apsilankę jos interneto svetainėje http://www.wd40company.com.

2000 PAČIŲ VARTOTOJŲ ATRASTŲ PANAUDOJIMO BŪDŲ SĄRAŠAS.

Oficialus WD-40 platintojas Lietuvoje UAB TOBIS. WD-40 produktus rasite visuose didžiuosiuose prekybos tinkluose.