Praktinis seminaras Klaipėdos valstybinėje kolegijoje: AUTOMOBILIŲ PADANGOS
Klientų aptarnavimo linija
telefonu I-V 8:00-17:00:
LT: +370 620 99676
LV: +371 613 03010
EE: +372 580 45252

Praktinis seminaras Klaipėdos valstybinėje kolegijoje: AUTOMOBILIŲ PADANGOS

2015-12-07

Transporto inžinerijos katedra 2015 m. gruodžio 4 d. 10 val. organizavo praktinį seminarą „Automobilių padangos“. Seminaras skirtas Automobilių techninio eksploatavimo studijų programos studentams, dėstytojams, kitų mokymo institucijų atstovams, bei autoremonto įmonių specialistams.

Seminaro lektorius, Vilius Kairys (prekinio ženklo vadovas), atstovaujantis UAB „Tobis“ įmonę, kuri  užsiima didmenine prekyba automobilių eksploatacijos priemonėmis ir serviso įranga, bei pramonės produktais.

Paskaitoje dalyvavo didelė auditorija studentų, dėstytojų, verslo atstovų (Žemaitijos kolegija, Šiaulių valstybinė kolegija, Alytaus kolegija, Telšių regioninis profesinio mokymo centras, kt.; UAB „Automeistras“, UAB „Girmedis“, UAB „Vidratas“, UAB „KV Group“, IĮ „Gricius“, kt. įmonių atstovai). Dalyviai gavo teorinių ir praktinių žinių apie padangų struktūrą, padangų pažeidimų vertinimą, karštam ir šaltam vulkanizavimui skirtų RTT medžiagų, įrankių ir įrangos naudojimo sritis, remonto procedūras, padangų montavimą, balansavimą, azotą padangose.

Dėkojame Viliui už dalinimąsi savo žiniomis ir patirtimi. Tokios paskaitos ir bendravimas su mokslo įstaigomis išpildo mūsų strateginę kryptį, kuria siekiame būti ekspertais ir specialistais, būti lyderiais, kurie diktuoja madas regione ir dalinasi savo žiniomis su klientais ir socialiniais bei verslo partneriais.