Kauno technikos kolegijos (KTK) duris atvėrė moderni „KTK Automobilių serviso ir UAB „TOBIS“ ratų remonto praktinė laboratorija“
Klientų aptarnavimo linija
telefonu I-V 8:00-17:00:
LT: +370 620 99676
LV: +371 613 03010
EE: +372 580 45252

Kauno technikos kolegijos (KTK) duris atvėrė moderni „KTK Automobilių serviso ir UAB „TOBIS“ ratų remonto praktinė laboratorija“

2015-11-03

 

„KTK Automobilių serviso UAB „TOBIS“ ratų remonto praktinės laboratorijos“ atidaryme sveikinimo žodžius ir palinkėjimus išsakė Kauno technikos kolegijos direktorius Nerijus Varnas, direktoriaus pavaduotoja akademinei veiklai doc. dr. Marija Jotautienė, UAB „TOBIS“ Serviso įrangos projektų vadovas Giedrius Didžgalvis, prekinio ženklo vadovas Vilius Kairys ir personalo vadovė Giedrė Vaitiekūnaitė - Urbanovič.

„Automobilių techninio eksploatavimo“ studijų programos studentai jau pirmame kurse galės įgyti praktinių pirminių automobilio techninės priežiūros įgūdžių. Naudodami moderniausią įrangą įgis ratų montavimo, balansavimo ir padangų remonto praktinių įgūdžių.     

Vėlesnių kursų studentai šioje praktinio mokymo laboratorijoje galės ne tik įtvirtinti teorines žinias ir tobulinti praktinius automobilių techninės priežiūros ir einamojo remonto įgūdžius, bet ir vykdyti užsakomuosius mokslo taikomuosius tyrimus ir eksperimentinės plėtros darbus.

„KTK Automobilių serviso UAB „TOBIS“ ratų remonto praktinė laboratorija“ taps ne tik praktinio mokymo baze, bet ir teiks paslaugas išorės klientams, tuo kurdama pridėtinę vertę studentams, kolegijai ir mūsų partneriams UAB „TOBIS“.

Šaltinis: http://www.ktk.lt/